Skip to content

Salut, RoomInnovation Wall

Dublează și deschide spațiul din locuința ta
De ce este RoomInnovation Wall atât de special?

Perfecțiune până la ultimul detaliu, fă-ți locuința multifuncțională.

Structura clasică a unui apartament, cu compartimentare standard și pereți despărțitori între fiecare încăpere vine cu marele dezavantaj că nu te vei putea bucura niciodată, concomitent, de tot spațiul din acel apartament.

Cu RoomInnovation Wall  vei locui, vei trăi și te vei putea bucura de tot spațiul util dintr-o locuință, de toată suprafața și deschiderea lui vor avea efecte pozitive asupra ta, atât din punct de vedere fizic cât și emoțional.

Dublează spațiul în locuința ta

Alege RoomInnovation Wall pentru o viață fără limite.

Absolut flexibil
Foarte practic
Siguranță garantată
Conceptul ingenios RoomInnovation Wall

Montarea noilor pereți mobili în 3 pași simpli

RoomInnovation Wall este livrat direct în locuința ta, cu toate piesele componente necesare pentru a îl monta.
La cerere punem la dispoziție și echipă de montatori.

Pasul 1

Pregătirea încăperii

Orice perete fix poate fi înlocuit cu peretele mobil cu singura condiție să nu fie considerat perete de rezistența al imobilului.

Pasul 2

Fixarea structurii fixe

Se montează stâlpul din stânga, după care se aliniează stâlpul din dreapta, urmat de montarea cutiei de stocare.

Pasul 3

Montarea panourilor

Acestea se montează pe rând, ținându-se cont de orientarea acestora pentru a permite închiderea prin sistem ”nut și feder”.

Previous
Next
Vino să vezi RoomInnovation Bed & Wall cu ochii tăi

Programează vizită în showroom Brașov

Vrei să vezi și să testezi Innovation Wall si Innovation Bed? Te așteptăm la Showroom-ul nostru din Brașov.

Adresa este: Str. Lebedei, Nr. 21, Brasov.

Măsuri la vizită datorate COVID-19:
Accesul în Showroom se poate face doar pe bază de programare. Se permit doar grupuri de cate maxim 2 persoane per rezervare.

RoomInnovation Wall Jos RoomInnovation Wall Sus
Cinci motive să alegi RoomInnovation Wall

De ce să alegi produsele RoomInnovation pentru căminul și familia ta?

Utilitate ridicată

Ai nevoie de mai mult spațiu în locuință? RoomInnovation Wall îți dublează spațiul din locuința ta și crește semnificativ calitatea vieții. RoomInnovation este alternativa la o locuință mai mare, mai scumpă. Accesibil oricui.

Operare sigură

Puteți controla cu ușurință RoomInnovation Wall folosind un buton instalat pe perete, astfel încât să nu fie la îndemâna copiilor mici. RoomInnovation Wall se mișcă numai atâta timp cât țineți apăsat butonul. Deci, aveți întotdeauna control deplin!

5 ani garanție

Produsul RoomInnovation Wall beneficiază de garanție extinsă de 5 ani. Noi îți protejăm produsul de orice viciu ascuns pentru ca tu și familia să te poți bucuri de beneficiile RoomInnovation pentru o perioadă lungă de timp.

Livrare acasă

Livrăm produsul RoomInnovation direct în apartamentul tău și chiar gratuit! Astfel, poți începe imediat montarea peretelui mobil și te vei putea bucura din plin de spațiul tău din prima secundă.

Calitate germană

Experții în soluții inovatoare în vederea asigurării unei vieți moderne și-au combinat know-how-ul pentru a dezvolta și a crea prodului RoomInnovation Wall. Rezultatul este un produs dezvoltat în Germania cu componente de la unitățile de producție germane.

Cu siguranță RoomInnovation va revoluționa piața imobiliară, va schimba radical conceptul de “smart”, își va îndeplini obiectivele propuse. Felicitări întregii echipe pentru tot efortul depus, pentru implicare, pentru toate realizările!

Personal am fost foarte impresionat de ce am văzut în showroom, cu mult peste așteptări. Cred ca va fi un proiect cu mare impact. Felicitări încă o dată tuturor celor care au contribuit la această inovație.

În urma implementării acestui concept într-o suprafață mică, atât al peretelui cât și al patului, suprafața utilă a apartamentului este incomparabilă. Efectul este woooow. Realitatea este peste așteptări.

Vrei mai multe detalii?

Ai întrebări despre RoomInnovation Wall?

Echipa noastră este la dispoziția ta 24 de ore din 24, 7 zile pe săptâmănă. Fă-ne cunoscute întrebările sau nelămuririle tale cu privire la conceptul RoomInnovation prin e-mail sau telefon, iar noi vom fi bucuroși să-ți oferim suportul nostru.

RomanianEnglishArabicFinnishGermanFrenchItalianSpanish