Skip to content

RoomInnovation este un concept inovator care vizează maximizarea stilului de viață în mediul urban

Vino și testează produsele RoomInnovation în Brașov.
Programează vizita în showroom

Previous
Next

RoomInnovation este un concept inovator care vizează maximizarea stilului de viață în mediul urban, oferindu-ți aceeași încăpere, dar cu mai multe opțiuni.

Prin implementarea sistemului Innovation Bed și Innovation Wall, tu și familia ta veți descoperi o multifuncționalitate a locuinței în fiecare zi.

Cu Innovation Bed, patul urcă în tavan ziua transformând dormitorul în camera de joacă a copiilor, birou de lucru “home office” sau atelier de creație pentru hobbyuri.

Innovation Wall vă permite să vă bucurați simultan de tot spațiul locuinței, printr-un sistem de pereți mobili care creează un efect benefic de open space.

Cu RoomInnovation locuința ta își dublează suprafața și utilitatea. Dă-ți upgrade apartamentului tău!

 

Am fost impresionată în momentul în care am ajuns la showroom și am văzut live calitatea și funcționalitatea produselor. A fost peste așteptările mele, deși inițial îmi făcusem o idee cu ajutorul materialelor de promovare. Efectul a fost WOW. Le transmit tuturor celor interesați să meargă la showroom să vadă efectiv despre ce este vorba, deoarece cuvintele nu sunt suficiente uneori.

1485793532_curved_arrow

Stabilește o vizită în Showroom Brașov

Vrei să vezi și să testezi Innovation Wall si Innovation Bed? Te așteptăm la Showroom-ul nostru din Brașov.
Adresa este: Str. Lebedei, Nr. 21, Brasov.

În cadrul vizitei la showroom am fost impresionat de modalitatea prin care un spațiu de 45 mp poate fi complet modificat, astfel încât să ai senzația că apartamentul este mult mai mare. De asemenea, mi-a plăcut faptul că biroul de lucru poate fi lăsat în siguranță peste noapte sub pat. Felicitări echipei care a conceput și a realizat aceste produse inovatoare!

RomanianEnglishArabicFinnishGermanFrenchItalianSpanish