Skip to content

RoomInnovation este un concept inovator care vizează maximizarea stilului de viață în mediul urban

Ai nelămuriri legate de conceptul RoomInnovation?
Întrebările frecvente pe care le primim

RoomInnovation Bed - patul mobil

Cine are nevoie de RoomInnovation Bed?

RoomInnovation Bed este soluție excelentă de economisire a spațiului pentru toți cei care își doresc mai mult spațiu în locuință. Printr-o simplă apăsare de tastă, se creează suprafețe libere în încăperi, pe care le puteți folosi cum doriți, într-o manieră flexibilă.

Cum funcționează RoomInnovation Bed?

RoomInnovation Bed este un pat cu înălțimea reglabilă care este acționat de un motor. Elementul de operare al produsului RoomInnovation Bed este montat pe coloana de perete, la o înălțime de 160 cm, pentru a evita manevrarea acestuia de către copii. Controlul se realizează printr-o tastă care trebuie menținută apăsată în timpul cursei patului. În cazul în care tasta nu este menținută apăsată, cursa patului se va opri. Astfel, fiecare utilizator se va putea asigura cu ușurință că nu este rănită nici o persoană sau că nu sunt deteriorate obiecte. 

Ce dimensiuni are RoomInnovation Bed?

RoomInnovation Bed încape în orice încăperi cu înălțimea de minim 250 cm. Este disponibil în două versiuni și în numeroase variante de suprafețe de șezut.

Varianta înaltă

Suprafața de șezut: 

  • 90 x 200 cm
  • 140 x 200cm
  • 160 x 200 cm 
  • 180 x 200cm

Variante transversală

Suprafața de șezut:

  • 200 x 90cm
  • 200 x 140cm
  • 200 x 160cm
  • 200 x 180 cm
Cât costă RoomInnovation Bed?

Pentru o scurtă perioadă de timp RoomInnovation Bed va fi disponibil la prețul de import de 0 Euro incl. birou, cadru cu plăci și expediere. Prețul poate varia în funcție de configurarea dorită și de accesoriile suplimentare alese.

Cum știu dacă RoomInnovation Bed încape în locuința mea?

RoomInnovation Bed încape în orice spațiu cu înălțimea de minim 2,50m. În Germania, aceasta este înălțimea medie a locuințelor moderne (construcții după 1960). Locuințele clasice sau cele construite în timpul Imperiului German sunt chiar mai înalte.

Ce părți componente include produsul RoomInnovation Bed?

RoomInnovation Bed este livrat împreună cu un cadru cu plăci și un element de birou. Culoarea și materialul sunt la alegere. Opțional, în schimbul unui preț suplimentar, puteți alege o saltea pe măsură și o bibliotecă.

Cum mă pot asigura că produsul RoomInnovation Bed se potrivește amenajării mele?

RoomInnovation Bed este disponibil în diferite versiuni de configurare. Dvs. alegeți designul, culoarea, materialul, în funcție de dorințe.

Cum se montează RoomInnovation Bed? Primesc asistență la instalare?

Pentru montarea produsului RoomInnovation Bed nu este necesar nici un talent tehnic. Coloanele de perete ale produsului RoomInnovation Bed trebuie ancorate într-un perete solid. În cazul pereților despărțitori, coloanele de perete trebuie ancorate suplimentar în tavan. Pentru montarea produsului RoomInnovation Bed sunt livrate toate șuruburile și șurubelnița necesară. Verificați detaliile tehnice și înregistrarea video pentru instalare. În cazul în care nu doriți să instalați personal produsul RoomInnovation Bed, puteți rezerva echipa de montaj contra unui preț suplimentar.

RoomInnovation Bed este suficient de sigur pentru copii și pentru animalele de companie?

Elementul de operare al produsului RoomInnovation Bed este montat pe coloana de perete, la o înălțime de 160 cm, pentru a evita manevrarea acestuia de către copii. Controlul se realizează printr-o tastă care trebuie menținută apăsată în timpul cursei patului. În cazul în care tasta nu este menținută apăsată, cursa patului se va opri. Astfel, fiecare utilizator se va putea asigura cu ușurință că nu este rănită nici o persoană sau că nu sunt deteriorate obiecte.

RoomInnovation Wall - peretele mobil

Cine are nevoie de RoomInnovation Wall?

RoomInnovation Wall este soluție excelentă de economisire a spațiului pentru toți cei care își doresc mai mult spațiu în locuință. Printr-o simplă apăsare de tastă, se creează suprafețe libere în încăperi, pe care le puteți folosi cum doriți, într-o manieră flexibilă.

Cum functioneaza RoomInnovation Wall?

RoomInnovation Wall este un perete tip panou confecționat  din panele de lemn ușor, tip sandwich cu o grosime de 3,6 cm, fiind umplute la interior spumă.

La deschidere, panourile merg pe verticală și dispar într-o scafă/grindă care este
montată pe tavan la o înălțime de 210 cm de la podea.
Ca angrenaj, RoomInnovation Wall are un motor montat într-un tub octagonal.

Cât costă RoomInnovation Wall?

Pentru o scurtă perioadă de timp RoomInnovation Wall va fi disponibil la prețul de import de 0 Euro. Prețul poate varia în funcție de configurarea dorită și de accesoriile suplimentare alese.

Cât costă RoomInnovation Wall?

Pentru o scurtă perioadă de timp RoomInnovation Wall va fi disponibil la prețul de import de 0 Euro. Prețul poate varia în funcție de configurarea dorită și de accesoriile suplimentare alese.

Cum știu dacă RoomInnovation Wall se potrivește în locuința mea?

RoomInnovation Wall se potrivește în orice locuință singura condiție este ca pereții ficși care se doresc a fi înlocuiți cu pereți mobili să nu fie considerați pereți de rezistență ai imobilului.

Ce părți componente include produsul RoomInnovation Wall?

RoomInnovation Wall este compus din panouri de lemn din material foarte ușor. Culoarea și materialul sunt la alegere.

Cum mă pot asigura că produsul RoomInnovation Wall se potrivește amenajării mele?

RoomInnovation Wall este disponibil în diferite versiuni de configurare. Dvs. alegeți designul, culoarea, materialul, în funcție de dorințe și preferințe în ceea ce privește amenjarea interioară a locuinței.

Cum se montează RoomInnovation Wall? Primesc asistență la instalare?

RoomInnovation Wall este suficient de sigur pentru copii și pentru animalele de companie?

Elementul de operare al produsului RoomInnovation Wall este montat pe perete, la o înălțime de 160 cm, pentru a evita manevrarea acestuia de către copii. Controlul se realizează printr-o tastă care trebuie menținută apăsată în timpul cursei patului. În cazul în care tasta nu este menținută apăsată, cursa patului se va opri. Astfel, fiecare utilizator se va putea asigura cu ușurință că nu este rănită nici o persoană sau că nu sunt deteriorate obiecte.

Ce dimensiuni are RoomInnovation Wall?

Peretele RoomInnovation Wall are o înălțime de 210 cm și poate fi comercializat în două dimensiuni de lungime de 300 cm, respectiv 250 cm.

Nu ți-ai găsit întrebarea?

Ai întrebări despre produsele RoomInnovation?

Echipa noastră este la dispoziția ta 24 de ore din 24, 7 zile pe săptâmănă. Fă-ne cunoscute întrebările sau nelămuririle tale cu privire la conceptul RoomInnovation prin e-mail sau telefon, iar noi vom fi bucuroși să-ți oferim suportul nostru.