Skip to content

RoomInnovation este un concept inovator care vizează maximizarea stilului de viață în mediul urban

Cu RoomInnovation locuința ta își dublează suprafața și utilitatea. Dă upgrade apartamentului tău!

Versiune în limba română

Versiune în limba engleză

Perfecțiune până la ultimul detaliu, fă-ți locuința multifuncțională.

RoomInnovation Bed - patul mobil

Dormitorul este spațiul pe care noaptea îl adori – un pat confortabil, spațios, pentru ca somnul tău să fie cât se poate de relaxant.
Însă ce se întâmplă cu acest pat pe timpul zilei? Ocupă fără rost spațiu în cameră.

Te-ai gândit să-i dai dormitorului tău o altă funcționalitate pe  timpul zilei? Noi am venit cu soluția: RoomInnovation Bed.

Un proiect inovator pentru Romania, va avea un succes național cât și internațional. Felicitări pentru creație, inovație, perseverență!

Extraordinar. RoomInovation va face minuni

După vizita în showroom, am rămas plăcut surprinsă. E diferentă semnificativă față de prezentarea virtuală, un concept inovator, cu un impact major și de real folos.

Perfecțiune până la ultimul detaliu, fă-ți locuința multifuncțională.

RoomInnovation Wall - peretele mobil

Structura clasică a unui apartament, cu compartimentare standard și pereți despărțitori între fiecare încăpere vine cu marele dezavantaj că nu te vei putea bucura niciodată, concomitent, de tot spațiul din acel apartament.

Cu RoomInnovation Wall  vei locui, vei trăi și te vei putea bucura de tot spațiul util dintr-o locuință, de toată suprafața și deschiderea lui vor avea efecte pozitive asupra ta, atât din punct de vedere fizic cât și emoțional.

Experiența vastă acumulată pe perioada existenței noastre pe piața imobiliară în care am vândut peste 11.000 de apartamente, implicarea și orientarea spre nevoile și dorințele clienților noștri au dat naștere unui concept inovator care va revoluționa piața imobiliară.

Punctul de pornire l-a constituit o problemă reală cu care se confruntă oamenii în ziua de azi, și anume lipsa spațiului din locuințele lor.

Încearcă experiența RoomInnovation! Munca noastră a avut, astfel, un obiectiv clar: oferirea unei soluții accesibile care să asigure oamenilor creșterea calității vieții lor într-un spațiu fără limite. Iar rezultatul muncii noastre este spectaculos. Designul casei tale se va schimba radical, te vei bucura din plin de spațiul generos din casa ta și vei putea descoperi o altă latura estetică și funcțională a locuinței tale.

Câștigul este, garantat, de partea ta! Pentru toate acestea există un singur răspuns: RoomInnovation.

Vrei mai multe detalii?

Ai întrebări despre produsele RoomInnovation?

Echipa noastră este la dispoziția ta 24 de ore din 24, 7 zile pe săptâmănă. Fă-ne cunoscute întrebările sau nelămuririle tale cu privire la conceptul RoomInnovation prin e-mail sau telefon, iar noi vom fi bucuroși să-ți oferim suportul nostru.

RomanianEnglishArabicFinnishGermanFrenchItalianSpanish