Skip to content

Salut, RoomInnovation Bed

Patul tău se va trezi dimineața odată cu tine
De ce este RoomInnovation Bed atât de special?

Perfecțiune până la ultimul detaliu, fă-ți locuința multifuncțională.

Dormitorul este spațiul pe care noaptea îl adori – un pat confortabil, spațios, pentru ca somnul tău să fie cât se poate de relaxant.
Însă ce se întâmplă cu acest pat pe timpul zilei? Ocupă fără rost spațiu în cameră.

Te-ai gândit să-i dai dormitorului tău o altă funcționalitate pe  timpul zilei? Noi am venit cu soluția: RoomInnovation Bed.

Crează mai mult spațiu în locuința ta.

Alege RoomInnovation Bed pentru o viață fără limite.

Absolut flexibil
Foarte practic
Siguranță garantată
Conceptul ingenios RoomInnovation Bed

Montarea noului pat în 3 pași simpli

RoomInnovation Bed este livrat direct în locuința ta, cu toate piesele componente necesare pentru a îl monta.
La cerere punem la dispoziție și echipă de montatori.

Pasul 1

Pregătirea

Pentru instalarea RoomInnovation, mai întâi trebuie stabilită poziția din cameră unde va fi montat patul. Este indicat ca cele două coloane pe care va rula patul să fie fixate pe un perete solid, din cărămidă. În cazul pereților din rigips, aceste coloane vor fi ancorate suplimentar la tavan.

Pasul 2

Fixarea structurii

După ce prima coloană de perete este montată, va fi atașată șina de profil ”Z”. Aceasta are rolul să fixeze pe perete poziția celei de-a doua coloane. Apoi poate fi montată cea de-a doua coloană de perete și se efectuează trei găuri pentru fiecare coloană.

Pasul 3

Pregătirea patului

Acum patul RoomInnovation și biroul RoomInnovation pot fi montate în coloanele care au fost fixate pe perete. Toate șuruburile precum și șurubelnița sunt incluse în kit-ul pentru instalarea RoomInnovation Bed..

Previous
Next
Vino să vezi RoomInnovation Bed & Wall cu ochii tăi

Programează vizită în showroom Brașov

Vrei să vezi și să testezi Innovation Wall si Innovation Bed? Te așteptăm la Showroom-ul nostru din Brașov.

Adresa este: Str. Lebedei, Nr. 21, Brasov.

Măsuri la vizită datorate COVID-19:
Accesul în Showroom se poate face doar pe bază de programare. Se permit doar grupuri de cate maxim 2 persoane per rezervare.

De ce este atât de spectaculos RoomInnovation Bed?

Am dus conceptul de locuință multifuncțională la un nou nivel

Lucrezi
la distanță

Unde? În dormitorul tău transformat ziua în birou.

Te întâlnești
cu prietenii

Unde? În dormitorul tău transformat ziua în living.

Ziua copiii tăi
se joacă

Unde? În dormitorul tău transformat ziua în cameră de joacă.

Faci sport
fără să te duci la sală

Unde? În dormitorul tău transformat ziua în sală de sport.

RoomInnovation Bed Lateral jos RoomInnovation Bed Lateral sus
Cinci motive să alegi RoomInnovation Bed

De ce să alegi produsele RoomInnovaton pentru căminul și familia ta?

Utilitate ridicată

Acest produs, parte din conceptul RoomInnovation, reușește să transforme o singură încăpere în două camere. Dormitorul, o încăpere cu o utilitate resimțită, în general, doar pe timpul nopții, își va găsi funcționalitatea și pe timpul zilei, iar calitatea vieții tale va crește considerabil.

Operare sigură

Puteți controla cu ușurință RoomInnovation Bed folosind un buton instalat pe perete, astfel încât să nu fie la îndemâna copiilor mici. RoomInnovation Bed se mișcă numai atâta timp cât țineți apăsat butonul. Deci, aveți întotdeauna control deplin!

5 ani garanție

Produsul RoomInnovation Bed beneficiază de garanție extinsă de 5 ani. Noi îți protejăm produsul de orice viciu ascuns pentru ca tu și familia să te poți bucuri de beneficiile RoomInnovation pentru o perioadă lungă de timp.

Livrare acasă

Livrăm produsul RomInnovation Bed direct în locuinta ta tău și chiar gratuit! Astfel, poți începe imediat montarea patului RoomInnovation Bed și te vei putea bucura din plin de spațiul tău din prima secundă.

Calitate germană

Experții în soluții inovatoare în vederea asigurării unei vieți moderne și-au combinat know-how-ul pentru a dezvolta și a crea prodului RoomInnovation Bed. Rezultatul este un produs dezvoltat în Germania cu componente de la unitățile de producție germane.

Ideea de ”Smart home” pe care o aveam până la vizita showroom-ului RoomInnovation s-a revizuit complet. Orice om și-ar dori așa ceva în casa lui. Este inovativ, elegant, atât de simplu și totuși atât de complex. Aduce cel mai mare beneficiu omului – spațiul. Te poți desfășura liber. O opțiune în premieră în România. Revoluționează ideea de apartament mic deschizând noi orizonturi.

Chiar dacă eram familiarizată cu noțiunea acestui concept de ceva vreme, impactul pe care îl ai când intri în apartamentul clasic, închis și doar printr-o apăsare a unui buton poți schimba funcționalitatea apartamentului, e genial. Apartamentul devine deschis, luminos dar cel mai important spațios. Acest concept, pe lângă funcționalitatea lui, reprezintă și un element estetic, pe care oricine îl poate integra în locuința sa.

Din punctul meu de vedere ambele proiecte sunt cu adevărat fabuloase. Am rămas mai mult decat surprins de calitatea materialelor și de modalitatea lor de funcționare. Deși știam că va fi ceva deosebit, asteptările mi-au fost depășite. Felicitări Simon pentru idee și implementare.
PS: Voi fi, fără îndoială, unul dintre clienții Roominovation.

Vrei mai multe detalii?

Ai întrebări despre RoomInnovation Bed?

Echipa noastră este la dispoziția ta 24 de ore din 24, 7 zile pe săptâmănă. Fă-ne cunoscute întrebările sau nelămuririle tale cu privire la conceptul RoomInnovation prin e-mail sau telefon, iar noi vom fi bucuroși să-ți oferim suportul nostru.

RomanianEnglishArabicFinnishGermanFrenchItalianSpanish